NX е най-модерният автомобил в историята на марката Lexus. С

...
NX е най-модерният автомобил в историята на марката Lexus. С
Коментари Харесай

Новият Lexus NX е най-модерният на марката! - видео

NX е най-модерният автомобил в историята на марката Lexus. С създаването на този SUV модел първокласното дъщерно сдружение на Toyota желае да направи нов софтуерен старт. Lexus употребява нови техники и тактики, с цел да предложи още по-високо качество и по-динамични характерности на шофиране във второто потомство на модела.

„ Променихме фундаментално нашата скица за разработка на новия Lexus NX “ - изяснява основният инженер Такеаки Като - "Ние сме интегрирали изцяло основана на цифрови модели разработка в процеса и използваме компютри за по-интелигентно инженерство. Това има няколко преимущества - в това число опцията за идентифициране на всевъзможни несъответствия по време на обезпечаване на качеството. ”



Наред с въвеждането на нови цифрови принадлежности, първокласната марка продължава да разчита на физически детайли, да вземем за пример за обзор и валидиране на сензорните аспекти на Lexus NX – по какъв начин наподобява, по какъв начин се усеща и по какъв начин звучи. Човешкият съставен елемент също получи нов приоритет в развиването на динамичността на шофиране - професионалните състезатели тестват новото издание на тестовия полигон на Lexus в Шимояма, с цел да подобрят реакцията и ръководството на автомобила.

Дори на пръв взор новият Lexus NX е различим като правоприемник на предходния SUV от междинния клас. Въпреки ясните образни връзки сред двете генерации модели, повече от 95 % от частите му са новоразработени. Това обгръща съвсем всички значими области - от продуктивност, возене и ръководство до сигурност, комфорт и съгласуваност.

Основата на второто потомство модел е платформата Lexus Global Architecture K (GA-K). Тази нова платформа има освен с 20 милиметра по-нисък център на тежестта, само че и по-добро систематизиране на тежестта сред предната и задната оси. Шасито също е с 30 % по-твърдо, което би трябвало да подсигурява пъргаво, устойчиво и дружелюбно ръководство, и по-добра отбрана при злополука.

Освен това е налице и така нататък „ Lexus Driving Signature “ - педалите на кормилото, газта и спирачката реагират непосредствено и динамично, покачват контрола при шофиране и ускоряват чувството за връзка сред лидера и транспортното средство. Заедно с нововъведените спирачна и кормилна системи, както и новото окачване на колелата, които са съвършено съчетани една с друга, удоволствието от шофирането би би трябвало да се усили.

Сравнително ниското тегло се дължи на увеличеното потребление на леки, само че високоякостни типове стомана, лазерни заваръчни техники, съвременни лепила за каросерията и интелигентни техники за подсилване със спестяващи тегло заготовки. Използваните нови индустриални технологии усилват твърдостта на автомобила и подтискат вибрациите при по-бързо шофиране.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР