Нумеролозите вярват, че има мистична връзка между числата и събитията

...
Нумеролозите вярват, че има мистична връзка между числата и събитията
Коментари Харесай

Открийте енергийния тип на вашия дом с това просто изчисление

Нумеролозите имат вяра, че има мистична връзка сред числата и събитията и че можете да изучавате числата, свързани с даден човек, място и даже адрес, с цел да научите повече за тях. Нумерологията е вековна процедура, в която доста хора към момента имат вяра и практикуват и до през днешния ден. Счита се, че цифрата на дома дефинира неговата сила и затова въздействието му върху характера и натурата ни.

Дори да не ви е пристрастеност, постоянно можете да научите нещо от нея.
 image2_16x9.png Сезонът на Везните внася баланс и естетика в връзките ни: какво да чака всяка зодия На фокус
Започнете с откриването на цифрата на вашия дом и по-късно разберете какво разкрива то за неповторимата сила и темперамент на вашия дом. Най-важен е точният номер на мястото, което наричате собствен дом , а не на квартала или други цифри, свързани с адреса ви.

Например, в случай че апартементът ви е под номер 14 , съберете двете числа и ще получите 1+4= 5. Ако към този момент се вписвате в числата 1-9, не е нужно да вършиме нищо допънително.

Продължете в галерията, с цел да разберете под какво енергийно въздействие е вашият дом.
 Нумерологията на дома: какво разкрива цифрата на дома ви  Нумерологията на дома: какво разкрива цифрата на дома ви  Нумерологията на дома: какво разкрива цифрата на дома ви  Нумерологията на дома: какво разкрива цифрата на дома ви
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР