Нужна е държавна политика по доходите, болничните заведения, образованието и

...
Нужна е държавна политика по доходите, болничните заведения, образованието и
Коментари Харесай

Веска Ненчева в Стамболийски: БСП има ясна програма за развитие на регионите и преодоляване неравенствата


„ Нужна е държавна политика по приходите, болничните заведения, образованието и транспортната съгласуваност за реализиране на доближаване сред районите и превъзмогване на неравенствата. “ Това съобщи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в Пловдив-област Веска Ненчева след среща с хората в община Стамболийски нощес. Тя благодаря за топлото посрещане в Стамболийски, за диалога, който организира с хората, дружно с Наум Нихтянов, кмет на Йоаким Груево и Мария Мустакова, претендент за депутат, за поддръжката на обществената политика, осъществена от Българска социалистическа партия в ръководството на България.
„ Българска социалистическа партия има ясна стратегия за районното развиване и превъзмогване на неравенствата “, съобщи Веска Ненчева в отговор на поставените от поданици на Стамболийски локални въпроси и уточни съществени цели на социалистическата партия. По думите й страната би трябвало да има предпочитана политика за поощряване на развиването на всеки район с оглед неговите стопански, обществени и географски характерности.
Българска социалистическа партия планува преференции от „ Местни налози и такси ” за първите пет години от битие на нова стопанска единици и отстоява от години нуждата от действителна финансова децентрализация на общините, правене на проект за реализирането й, който да е признат от всички общини;
„ Приоритетно вложение във ВиК инфраструктура, одит и цялостна проверка на ВиК Холдинга “, уточни като идващ приоритет Веска Ненчева в отговор на въпроси на хората, свързани с водоснабдяването.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР