НСО забранява вдигане на дрон във въздуха по време на

...
НСО забранява вдигане на дрон във въздуха по време на
Коментари Харесай

НСО забранява вдигане на дрон във въздуха при церемонията на Радев и Йотова в събота

НСО не разрешава повдигане на дрон във въздуха по време на тържествената гала на Румен Радев и Илияна Йотова в събота. Това излиза наяве от прессъобщение на службата по отношение на церемонията за встъпване в служба на Президента и на Вицепрезидента на Република България.

Ето какви забрани и организация на придвижването се вкарва в София:

На 22 януари (събота) Националната работа за защита (НСО) подхваща ограничения за гарантиране на сигурността на жителите и формалните лица по време на церемонията за встъпване в служба на Президента и на Вицепрезидента на Република България. Церемонията е с начало 11:00 часа на площад " Свети Александър Невски " в София.

За жителите ще бъде обезпечен достъп до събитието след 09:45 часа през три пункта за инспекция:
при улиците " Шипка " и " Париж " ;
при ул. " Раковска " и ул. " Оборище " ;
при южната страна на храм-паметника " Свети Александър Невски "

Служителите на НСО ще правят инспекции за предмети и субстанции. Гражданите ще бъдат проверявани с детектори за метал и скенери за съществуване на огнестрелни и хладни оръжия, остри предмети, експлозиви и леснозапалими субстанции, източници на йонизиращи лъчения, пиротехнически произведения и други.

Граждани, които носят обемисти багажи, няма да бъдат допускани до мероприятието. Достъпът на лица във очевидно несъответстващо положение също ще бъде лимитиран.

От 08:00 ч. до 13:00 часа се вкарва възбрана за потреблението на безпилотни летателни средства (дронове) в зоната на мероприятието, с цел да се лимитират рисковете за присъстващите от нежелани произшествия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР