НСО няма да допусне да бъде употребявана за политически цели

...
НСО няма да допусне да бъде употребявана за политически цели
Коментари Харесай

НСО няма да допусне да бъде употребявана за политически цели - официална декларация

НСО няма да допусне да бъде използвана за политически цели и ще се опълчи остро на всевъзможни опити в тази посока. Това се споделя в публична позиция на Националната работа за защита по отношение на днешния събития в Народното събрание.

" На съображение член 27 от Закона за Националната работа за защита и по отношение на член 5, алинея 2 и член 13 и член 23а от Правилника за вътрешния ред на Народното събрание на Република България, чиновници на НСО, в тясна съгласуваност с Министерството на вътрешните работи, изведоха наложително група жители , които в нарушаване на посочените разпореждания отхвърлиха да изоставен охранителен от НСО обект - постройка на Народното събрание. " - се споделя в изказване, публикувано до медиите.

" Националната работа за защита съблюдава прецизно използвания към активността и функционалностите й закон и съответните подзаконови нормативни актове. " - твърдят от НСО.

Припомняме, по-рано през днешния ден някогашният омбудсман Мая Манолова, нейни съпартийци и майки от " Системата ни убива " окупираха деловодството на Народното събрание и оповестиха, че остават там до оставка на кабинета.

Привечер чиновници на НСО изведоха протестиращите от Народното събрание. Служителите на реда нежелаещите да изоставен постройката, към която беше издигнат полицейски кордон.

Междувременно извън се събраха стачкуващи, които хвърляха предмети против служителите на реда.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР