НС на БСП дава висока оценка на министрите в правителството.

...
НС на БСП дава висока оценка на министрите в правителството.
Коментари Харесай

Нинова: БСП получи мандат за преговори за нов кабинет в това НС

НС на Българска социалистическа партия дава висока оценка на министрите в държавното управление. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след съвещание на Народно събрание на партията, съобщи кореспондент на БГНЕС.

" Получихме мандат да водим договаряния за сформиране на държавно управление в този парламент; и взехме решение да не участваме в държавно управление на ГЕРБ или Движение за права и свободи, както и да не поддържаме мандат за сформиране на държавно управление, връчен на Движение за права и свободи и ГЕРБ ", добави Нинова.

Левицата слага четири съществени целта при договарянията за сформиране на държавно управление. " Националният съвет ни даде рамка за воденето на диалози с четири краткосрочни задания: поддръжка на актуализацията на Бюджета, поддръжка на законите за Плана за възобновяване и резистентност, промените и плановата подготвеност за Плана да влязат в деяние, и подготовка на Бюджета за 2023 година, с цел да подготвим хората за сложните месеци, които идват ", добави Нинова.

Българска социалистическа партия се събра на изключително съвещание на пленума на партията, където министрите на Българска социалистическа партия се регистрираха за активността си през шестте месеца на държавното управление, към този момент в оставка./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР