Новото Renault Rafale стъпва на европейския пазар. Купеобразният кросоувър се

...
Новото Renault Rafale стъпва на европейския пазар. Купеобразният кросоувър се
Коментари Харесай

Стартираха продажбите на най-скъпото Renault

Новото Renault Rafale стъпва на европейския пазар. Купеобразният кросоувър се трансформира в най-скъпия модел на френската марка, като цената му стартира от 45 000 евро. Това оповестява уеб сайтът L'Argus.

Новото Renault Rafale е 4.7-метров купе-кросоувър със полегат купеподобен покрив и висока линия на прозорците. Моделът има за цел да се трансформира в по-достъпна опция на BMW X4 и Mercedes GLC Coupe, а главният му съперник е Peugeot 408.

Кросоувърът е построен върху платформата на Renault Austral и родството с този модел се вижда в купето - той е заимствал виртуалното арматурно табло, огромният портретен сензорен екран и проекцията на предното стъкло. Всички Renault Rafale имат спортни седалки. Обемът на багажника е 530 литра.

Базовата настройка на Renault Rafale 2024 включва 20-цолови джанти, адаптивни LED фарове, двузонов климатроник, адаптивен круиз надзор и камера за назад виждане. Версията Esprit Alpine (със стартова цена от €49 000) прибавя гланцово черно покритие, електрическа задна врата, отопляеми седалки и управляеми задни колела.

Засега кросоувърът Renault Rafale се предлага единствено с предно задвижване и хибриден елемент с мощ 200 конски сили, състоящ се от 1.2-литров турбо мотор и електрически мотор. Малко по-късно ще се появи plug-in хибрид със задвижване на четирите колела и мощ към 300 сили./Fakti
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР