Новото разделение в парламента е резултат от лошо политическо говорене.

...
Новото разделение в парламента е резултат от лошо политическо говорене.
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Червената линия Хартия - машина - резултат от лошо политическо говорене

Новото разделяне в Народното събрание е резултат от неприятно политическо говорене . Това мнение изрече депутатът от ГЕРБ и зам.-председател на партията Томислав Дончев в студиото на Нова телевизия.

Негативно разследване е, съгласно него, и това, че " неприятното политическо говорене " разделило обществото на 2 - едната не има вяра на машините, другата - на хартията.

И двете изборни технологии имат дефекти и преимущества , уточни някогашният вицепремиер. Но това важи за всеки метод за гласоподаване. Важи и за смесеното гласоподаване, което също има своите дефекти, направи самопризнание Томислав Дончев.
 Милен Матеев: Тези, които бързат с изборните правила, тласкат страната към избори
Милен Матеев: Тези, които бързат с изборните правила, тласкат страната към избори

Удар по прозрачността и пестник към гражданското общество

Той отхвърли да има  - " Има партии, които считат, че жителите би трябвало да избират по какъв начин да гласоподават. Друга коалиция няма. " И изясни, че гласуването би трябвало да е такова, че хората да имат доверие, че гласът им е регистриран вярно, а не е откраднат.

Томислав Дончев не се ангажира с прогноза каква е вероятността да има постоянен кабинет в това Народно заседание - коствало му се, че сякаш партиите не желаят да ръководят.

Но уточни, че би трябвало да има не някакво, а. Всичко останало бе имало доста къс политически и управнически живот, е прогнозата на зам.-председателя на ГЕРБ. Дончев бе безапелационен, че " държавно управление вид орел, рак и щука " не би трябвало на страната.
 ГЕРБ питат вълшебната флашка ли носи изборните победи
ГЕРБ питат вълшебната флашка ли носи изборните победи

От партията не одобряват ултиматуми от Демократична България и Политическа партия

На въпрос дали би приел ролята на министър председател, Томислав Дончев отговори както не един път го е правил - че или не му е пристигнало времето, или времето му е минало.

ГЕРБ също се готвят към този момент за локалните избори , стана ясно от думите на депутата, само че към момента е доста рано за имена, изключително пък за име за кмет на София. " Има една година до локалните избори, до тогава има да се случат доста неща ", сподели той. Ротации ще има освен в София, Пловдив и Бургас, както разгласи водачът на партията Бойко Борисов.
 Борисов не се отхвърля от хартията, само че не ГЕРБ прави атентат против демокрацията Обновена
Борисов не се отхвърля от хартията, само че не ГЕРБ прави атентат против демокрацията

Предлага водачите да се съберат по Изборния кодекс
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР