Новото ръководство на ТК Локомотив обяви сериозни намерения за възраждане

...
Новото ръководство на ТК Локомотив обяви сериозни намерения за възраждане
Коментари Харесай

Инвестират куп пари в ТК Локомотив

Новото управление на Търговска колегия Локомотив разгласи съществени планове за възобновление на клуба и за вложения в най-големия тенис комплекс в Пловдив. На 4 октомври Община Пловдив ще организира търг и тогава ще стане ясно дали клубът ще остане във притежание на кортовете или ще бъдат дадени на други вложители.

Ръководството на Търговска колегия Локомотив изрично разгласи, че при продобиване на концесията още на идващия ден ще стартират огромни вложения в комплекса. Пред медиите бе декларирано, че и в сегашния миг са изхарчени значително средста, с цел да действат обикновено кортовете. Изградена е компютъризирана поливна система.

Президентът на клуба Димитър Златанов изясни своята версия за какво най-хубавият играч на Локомотив Димитър Кузманов напуща клуба. Според Златанов Кузманов се маха, защото на майка му Дора Рангелова е било препоръчано да стане състезателен шеф, а преди този момент тя е управлявала и кортовете.

На брифинга, който се състоя в заседателната зала на комплекса участваха Димитър Златанов  - президент на Търговска колегия Локомотив, Георги Чочев - състезателен и изпълнителен шеф, Георги Крумов -  вицепрезидент на Българската федерация по тенис и Теодора Чочева - юрист.

 
















































--> -->     Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР