Новото ръководство на Столична община в лицето на кмета на

...
Новото ръководство на Столична община в лицето на кмета на
Коментари Харесай

От ГЕРБ отговориха на Васил Терзиев за завода за отпадъци в София

Новото управление на Столична община в лицето на кмета на София Васил Терзиев и представителите на ПП-ДБ-СС побързаха да залеят общественото пространство с „ димки “, продуцирайки възможна рецесия с отпадъците в София след няколко години.

Това написа в публична позиция от страна на, във връзка информацията на Столична община от през днешния ден, че столичният цех за отнасяне на боклуци (СПТО) не извършва задачата си по предопределение и има евентуален риск София да преживее рецесия с боклука в идващите 3 години, в случай че не се вземат незабавни ограничения. Публикуваме известието без редакторска интервенция: 

" Целта е ясна:

- Панически опит за замаскиране на свадите, съпътстващи новото ръководство на столицата от ден първи.

- Опит за отместване на погледа на обществото от политическата отпадналост на „ спасителите “, които потвърдиха, че не могат да ръководят процесите в Столичния общински съвет.

- Фабрикуване на изкуствени кавги за прилепяне на политическите съперници и добиване на политически дивиденти.

Минаха повече от 60 дни, откогато Васил Терзиев и обединението от партии завоюваха изборите в София. В този интервал се оправиха сполучливо само с това да убедят всички в своята политическа отпадналост. И тъй като не са способни да разрешат управническата рецесия, която сами сътвориха в СОС, употребяват всяка опция да манипулират публичното мнение, прибягвайки към целеустремено всяване на боязън и основаване на изкуствени рецесии. 

Какви са обстоятелствата: Публична загадка е, че от месеци се приготвя съзнателно втълпяване на напрежение със събирането и обработката на отпадъците, дирижирано от страна на „ спасителите на София “. Разпространяването на известие до медиите още в първия работен ден на 2024 година, съдържащо изказвания за възможна рецесия с отпадъците в София след три години, ясно демонстрира, че тематиката се употребява за политически рекет. Работата на управлението на Столична община е да направи по този начин, че да няма рецесии в нито един бранш – нито в този момент, нито след 3 или 30 години. Така, както ние не сме го допускали в границите на нашето ръководство.

Групата на - в Столична община приканва кмета на София Васил Терзиев и неговия екип да вземат съответни ограничения за справяне както с управническата рецесия в столицата, по този начин и за разчистване на кварталите от счупени клони и преливащи контейнери. Съветваме Васил Терзиев да приключи неотложно безпочвения черен пиар, който няма да му помогне да заглуши гласовете на недоволните от личните му дейности и бездействия жители. Гарантираме, че до момента в който ръководещите София не покажат, че могат да пазят ползите на жителите на столицата, ще имат гневна съпротива в наше лице!

Уважаеми ръководещи, започнете да се държите като такива, тъй като времето на Вашите виртуални революции в подмяна на Like-ове завърши! Справка: онлайн групите преливат от сигнали и честитки към Вас - ръководещите столицата. Крайно време е да докажете, че можете да работите за София и нейните поданици, вместо да се пробвате да рекетирате политическите си съперници, употребявайки дребни ченгеджийски номера ".

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР