Новото просто се надушва, то е като пролет, то е

...
Новото просто се надушва, то е като пролет, то е
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Театралните акценти в афиша през януари

" Новото просто се надушва, то е като пролет, то е духа на утопиите, на очакванията, на момента, в който седиш пред прага със запретнати ръкави и не знаеш от кое място да започнеш. Денят, в който на процедура живеем и ние ". Това споделя режисьорът Иван Пантелеев за прочита си на " Дачници " на Горки. В Народния спектакъл неговите " Неодачници " са измежду най-търсените заглавия на сезона. Тази вечер още веднъж са на линия.

" Отворена брачна връзка " на майстора на сатирата Дарио Фо ни примамва в " Театър 199 ". Утре Рени Врангова и Веселин Анчев, дирижирани от Мариус Куркински ще ни потвърдят, че любовта е за двама.

" Светът е цялостен с мечтатели, които не престават да търсят ръждивия перчем на Слънцето! …Виж!...То ни намига!... Чудесно е!...Невероятно е! ", героят на Калин Илиев ще охранява и склад, ей по този начин, за самочувствие. За да не заспи, е поканил тайнствена държанка.

Появява се и Крадеца, приема фантастични превъплъщения. Битките сред Пазача и Крадеца са яростни и невероятни. Всъщност - има ли Пазач, Крадец, Любовница, склад за самочувствие?

Или един отшелник живее фиктивен живот, в който единствената " действителност " до него е самият Бог? Кирил Михов ще ракзрие тайната с моноспектакъла " Пикльото ". Той е част от фестивала за българска драматургия в Нов спектакъл НДК, който продължава до края на януари.

И отново да се върнем на брачните връзки, този път режисирани от Николай Урумов. С неуместни обстановки и доста усмивки идват " Двама напълно голи мъже ".

Спектакълът на Русенския спектакъл гостува на 13 януари в Театъра на армията. Да се заредим с усмивки въодушевление за новата година!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР