Новото правителство отмени три решения на кабинета Петков. Те не

...
Новото правителство отмени три решения на кабинета Петков. Те не
Коментари Харесай

Новото правителство отмени решението на кабинета Петков за подготовка за присъединяване на България към Клуба на богатите

Новото държавно управление анулира три решения на кабинета " Петков ". Те не са били приключени от досегашния Министерски съвет. 

Решението от държавното съвещание на 5 май касае безвъзмездното прекачване на правото на благосъстоятелност върху парцели - частна държавна благосъстоятелност, на община Ямбол, област Ямбол.
Решението от 13 юли се отнася до организацията и координацията на процеса на диалози и подготвителни действия за присъединение на България към Организацията за икономическо съдействие и развиване - " Клубът на богатите ".

С решението, признато на 28 юли, е утвърден план на Закон за изменение и допълнение на Закона за пазарите на финансови принадлежности.
Трите решения са признати от Министерския съвет с направените в тях промени, допълнения и разяснения. По признатите актове вносителите не са подготвили и показали дефинитивни текстове и не са показали модифицирани претекстове съгласно направените в тях промени, допълнения и разяснения, съобщи bulnews.bg.
Поради значимостта на решението за организацията и координацията на процеса на диалози и подготвителни действия за присъединение на България към Организацията за икономическо съдействие и развиване, държавното управление ще го прегледа още веднъж на последващо свое съвещание.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР