Новото попълнение на Ювентус - Душан Влахович изрази радостта си

...
Новото попълнение на Ювентус - Душан Влахович изрази радостта си
Коментари Харесай

Душан Влахович: Ювентус и аз имаме едно и също ДНК

Новото попълнение на Ювентус - Душан Влахович изрази насладата си от своя трансфер и уточни своите цели в новия си отбор. Футболистът приказва пред медиите по време на формалното му показване.

" Благодаря на Фиорентина, на всички мои съотборници, на цялото клубно управление и на всички треньори, които съм имал през годините, най-много на Виченцо Италиано, който ме поддържаше до последно. Желая му триумф. Мисля си и за Чезаре Прандели, който направи толкоз доста неща за мен, поради което ще съм му постоянно признателен.

Имаше доста клюки за задгранични тимове, само че изборът беше елементарен, тъй като Ювентус и аз имаме едно и също ДНК. Борба и страдалчество, когато е належащо. Мисля, че това е част и от моя нрав, тъй че решението ми не беше мъчно.

Фланелката с номер 7 не значи нищо. Тук всички номера са значими. Избрах го, тъй като е най-близо до деветката. Тук съм, с цел да оказа помощ на съотборниците ми и с цел да реализираме нашите цели. Номерът на фланелката не е значим. От най-голямо значение са решителността и отдадеността. Останалото не ме вълнува. Най-важното нещо е да печелим мачовете.

Целта ми е да се приспособя допустимо най-бързо и да опозная всички мои съотборници, макар че към този момент съм ги срещал на терена. Искам да ги опозная отвън него и да станем другари. Добрите взаимоотношения с всички са основни за постигането на огромни цели.

Масимилиано Алегри ме одобри доста добре. Гледам напред към това да стартира с тима и да му оказвам помощ. Много съм благополучен. Ще бъде вълнуващо да дебютирам в Шампионската лига.

Съревнованието ми с Килиан Мбапе и Ерлинг Халанд? Опитвам се да се трудя старателно и да се концентрирам върху себе си. Старая се да съм съсредоточен от самото начало. Не знам до каква степен ще стигна, само че ще дам най-хубавото от себе си, с цел да е надалеч ", сподели Влахович.
 Нов в Ювентус: Отборът би трябвало да печели най-малко един трофей всяка година
Нов в Ювентус: Отборът би трябвало да печели най-малко един трофей всяка година

Мога да допринеса с манталитета си, споделя Денис Закария
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР