Новото попълнение на Сасуоло Кевин-Принс Боатенг сподели, че вече се

...
Новото попълнение на Сасуоло Кевин-Принс Боатенг сподели, че вече се
Коментари Харесай

Боатенг: Върнах се в Италия заради семейството и пастата

Новото попълнение на Сасуоло Кевин-Принс Боатенг показа, че към този момент се усеща по-зрял и изясни повода за избора си да се завърне в Италия. Страна, която преди години Боатенг напусна поради расистки скандал. Ганаецът имаше главен принос за спечелването на Купата на Германия от Айнтрахт (Франкфурт). През лятото обаче Боатенг реши да одобри офертата на Сасуоло, с цел да бъде покрай фамилията си, което живее в Милано. Близостта до фамилията е била главната причина Кевин-Принс Боатенг да се върне в Италия, само че незабавно след нея идва и… пастата.

#Sassuolo, #Boateng: “Sono maturato. Tornato in Italia per la famiglia e... la pasta” https://t.co/7vELzvG3J6 #serieA #sassuolo
— LaGazzettadelloSport (@Gazzetta_it) 11 септември 2018 година
“За разлика от Франкфурт, тук има автомагистрала и мога да отида до Милано. Тук има и паста. Много, доста вкусна паста. Често вървях в един ресторант и беше толкоз вкусна, че влязох в кухнята, с цел да прегърна готвача. Не е обикновено да има толкоз вкусна храна. Трябва да бъдете деликатни, с цел да не надебелеете”, стартира коментара си Боатенг.

“Трябва да отбележа, че през последните 3-4 сезона започнах да поемам по-голяма отговорност. Преди не бях толкоз порядъчен. Трябва да бъдеш експерт и отвън терена. Оценявам кариерата си със седем. Понякога се приближавам до 8, само че постоянно падам и до 5”, приключи ганаецът.
Серия А 3 кръг, неделя 2 септември  Сасуоло 5:3краен резулат  Дженоа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР