Новото попълнение на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе демонстрира желание

...
Новото попълнение на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе демонстрира желание
Коментари Харесай

Мбапе е жаден за титли с ПСЖ


Новото попълнение на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе показва предпочитание да реализира триумфи с клуба.

" За мен е голямо наслаждение да подпиша с ПСЖ. Това е един от най-хубавите клубове в света, който е с огромни упоритости и с доста мощен план. Гладен съм за трофеи и желая да печеля всичко с тима ", показа нападателят.

По отношение на аргументите за решението си да напусне Монако, той изясни: " Предпочитах да остана в Монако, само че откакто приказвах със фамилията си, взех решение да мина в ПСЖ. За мен е значимо да се върна в Париж и да остана в страната си " посочи футболистът, който е роден в предградието на френската столица Бонди.

Мбапе не се тормози за високата си цена, откакто през идната година парижани ще платят за него 180 милиона евро. " Това не е моя работа. Не аз дефинирам цените. Това по никакъв метод няма да промени метода ми на игра и не ме тормози. Наистина през май мислех друго, само че по-късно обстановката се промени ".

" Имах късмет да приказвам с треньора Емери и той знае, че мога да играя на разнообразни позиции в офанзива. Развълнуван съм, защото тук ще науча доста ", разяснява още играчът, който бе в компанията на президента Насер Ал Келайфи.

" Сигурен съм, че дружно ще напишем славни страници. Това са вълнуващи времена на ПСЖ. Мбапе е единствено на 18, само че целият свят към този момент го познава ", разяснява босът на парижани.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР