Новото попълнение на определи като златен шанс възможността да премине

...
Новото попълнение на определи като златен шанс възможността да премине
Коментари Харесай

Анди Краев: Сега се отдава златен шанс за младите в Левски, брат ми се разви по-бързо от мен

Новото попълнение на дефинира като " златен късмет " опцията да премине от Хебър в състава на " сините " пред сътрудниците от " Дарик радио ". Полузащитникът към този момент дебютира на " Герена " и показа своите усещания от тима:

" Бързо привикнах с ситуацията в Левски. Може би ми оказа помощ и това, че познавам добре старши треньора, а и футболистите. Бързо се приспособих. Вече изиграх и един мач. От доста дребен се занимавам с футбол. Започнах в, когато бях още на 7 години. Там упражнявах, до момента в който не ме поканиха в Левски, когато бях към този момент 12-годишен. Не се замислих и незабавно одобрих да дойда тук. Нещата станаха бързо и изкарах четири години в общежитието на „ Герена “. Последната година треньор ми беше Георги Тодоров. Тогава ме потърсиха още веднъж от Ботев (Враца), с цел да играя мъжки футбол. Предпочетох да се върна там поради това. Изкарах една година в Ботев, която беше доста потребна за мен. Израснах, тъй като упражнявах с мъжете, а и направих своя дебют за купата против. Играх и няколко мача в " Б " Група. После ми се обадиха от Хебър и взех решение да направя тази крачка. Там бяха дълги три години и половина. Изиграх мощни мачове, помогнах на клуба да влезе в професионалния футбол. Направихме един добър тим. След мача против Янтра ми се обади Георги Тодоров и ми предложи да се върна в Левски “, призна Краев.

" Сега се отдава златен късмет за по-младите в Левски, тъй като в никакъв случай повече няма да е по този начин елементарно от Втора лига да дойдеш на „ Герена “, както се случи с мен и дебютирах толкоз бързо. Това е златна опция. Мисля, че съм подготвен както душевен, по този начин и физически за това. Надявам се да се възползвам “.

„ Физиката към този момент ми оказва помощ много. Преди три-четири години тя ми изигра неприятна смешка, тъй като за една година пораснах с 30 сантиметра. Имах проблеми с растежа, което предизвика компликации с кръста и коленете. Изостанах с килограмите и станах по-бавен. Тренирах доста крепко, с цел да укрепна с годините. Сега към този момент съм доста по-готов физически и с бързината “, добави още младият футболист.

Анди признава, че най-предпочитаната от него позиция е зад нападателя, въпреки и да е бил употребен и като отбранителен полузащитник, и като чист нападател: " През годините са ме употребявали на разнообразни позиции. Играл съм пред отбраната, зад нападателя, а и като централен нападател в даден интервал. Най-добре се усещам зад нападателя, само че и като нападател ".

Халфът на Левски, както и брат му Божидар, са синове на някогашния български футболист Бойко Краев, като съгласно Андриан точно той е бил повода братята да се възпламенят по футбола:
" Той ни възпламени още от дребни. Това несъмнено е плюс за нас. Тренираше ни доста и ни даде доста. Ние по през целия ден бяхме по стадионите. Даваше ни доста скъпи препоръки. Брат ми имаше по-голям шанс и се разви по-бързо. Нещата му се получиха. Той също ми дава препоръки, които са ми потребни ".

" Да играя на „ Герена “ беше доста положително възприятие. За жал нямаше аудитория и се надявам скоро да усетя и товa. Готвим се крепко за мача със. Чакаме да се върнат и по-младите от националния тим, както и Ники Михайлов и да сме в цялостен състав. Трябва да вземем наложителна победа, тъй като последните ни два резултата бяха незадоволителни. На нашия тим му повлия доста зле, че братята Цоневи се контузиха. Продаден беше и Стайн Спирингс. Надявам се тези, които сме на линия, да се вдигнем още веднъж, тъй като знаете, че центъра на терена е най-важната част от играта. Там се печелят мачовете. Дано се получат нещата ", приключи Краев.

Той разкри, че от дребен е почитател на, като обичаните му футболисти са Кака и Стивън Джерард. В момента обаче кумир му е.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР