Новото попълнение на Ноа Сонко Сунберг разказа за кошмарите, преживяни

...
Новото попълнение на Ноа Сонко Сунберг разказа за кошмарите, преживяни
Коментари Харесай

Защитник на Левски бесен от условията на Купата на африка

Новото попълнение на Ноа Сонко Сунберг описа за кошмарите, претърпяни по време на шампионата за . Защитникът на Гамбия оказа помощ на отбора да доближи 1/4-финалите и се о оплака от изискванията на настаняване и професионализма на организацията.
„ Преди осминафинала против Гвинея имхаме 10 случая на хранително натравяне в тима и аз бях един от тях. Имаше доста хора, които повръщаха цяла нощ и просто не ни разрешиха да играем, тъй като рискът от дехидратация беше доста огромен. Така че пропуснах осминафиналния мач, това беше неприятен шанс “, разяснява Сундберг пред шведския „ Експресен “.
„ Случиха се доста отвратителни неща по време на шампионата. Усещането беше, че няма никакъв надзор. Например живеехме по шест души дружно. Ако един се заразеше, всички трябваше да бъдем изолирани “, споделя новото попълнение на Левски.
„ Няколко седмици се хранехме с една и съща храна – ориз, пилешко и доматен сос. Всеки ден беше по този начин – обяд и вечеря. Не е толкоз професионално, колкото би трябвало да бъде. Аз eдва закусвах, тъй като през множеството време на закуска имаше единствено пшеница, а аз не мога да я хапвам, тъй като имам разнообразни алергии. Така че закусвах единствено ориз или риба…
Спяхме по шестима футболисти в един апартамент. Ползвахме една и съща тоалента и един душ. Имаше даже случаи, в които двама или трима души трябваше да спят в единична стая. Двама души споделяха едно легло, освен това в тези корона времена. В последния хотел, който отседнахме, имаше единствено 17 стаи, тъй че някои от нас трябваше да разделяме леглата “, сподели още Сонко Сундберг.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР