Новото попълнение на Барселона Френки де Йонг е самокритичен и

...
Новото попълнение на Барселона Френки де Йонг е самокритичен и
Коментари Харесай

Де Йонг: Вината са слабите ми игри е изцяло в мен

Новото попълнение на Барселона Френки де Йонг е самокритичен и е уверен, че положителните резултати идват след усърдна работа.

Холанедцът беше подложен на критика за първите си дуели за "блаугранас ", като редица експерти считат, че той е надалеч от равнището, което сподели с екипа на Аякс през предишния сезон. Младокът обаче не счита да упреква външни фактори, а вместо това поема цялата виновност персонално върху себе си.

“В Аякс и в националния тим играя като халф в средата, само че е друго, тъй като там играем с двама опорни. Срещу Бетис и Осасуна играх като вътрешен полузащитник. Ако съм играл зле, не е поради позицията ми на терена, виновността е моя. Хората стартират да дискутират по отношение на моята позиция”, показа холандецът в изявление за El Periodico.

“Става въпрос просто за позиция на терена. Следващите срещи ще се оправя по-добре. Трябва да се приспособявам. Говорихме си с Валверде по отношение на футболни въпроси, гледахме видеа… Треньорът не е нужно да ме пита на коя позиция избирам да играя. Той е треньор, той решава”, сподели още Де Йонг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР