Новото попълнение на Лудогорец Мавис Чибота даде интервю за Дарик

...
Новото попълнение на Лудогорец Мавис Чибота даде интервю за Дарик
Коментари Харесай

Мавис Чибота: Искам Лудогорец да ме развие и да играем в Шампионската лига

Новото попълнение на Лудогорец Мавис Чибота даде изявление за " Дарик радио ". Конгоанецът показа задачите си с " орлите " и даде мнението си за родната Първа лига.

" Очаквам тимът на Лудогорец да ме развие като футболист. Искам да спомогна отборът да продължи с положителната игра и триумфите от последните 8 години.

Имам много положителни първи усещания от клуба, който е огромен. Нямам самообладание за моя дебют, само че малко по малко нещата ще се наредят. Изгледах последните 10 дуела на Лудогорец от предишния шампионат в Първа лига. Има много положителни тимове. Цялостно шампионата ви е мощно.
 Снимка 428436
Източник:

Лудогорец е мощен отбор и извоюваните трофеи в последните 8 години са доказателство. Трябва да оказа помощ тимът да върви напред. Когато играеш в огромен тим, би трябвало да си подготвен, че ще има висока конкуренция.

Моята най-голяма упоритост е Шампионската лига. Също по този начин желая да печеля и купата в България, тъй като множеството от моите съотборници са печелили трофея. Искам и аз да стана първенец на България. Но главното ми предпочитание е с Лудогорец да играя в Шампионската лига.

Искам само да прикани почитателите да посещават мачовете и да ни поддържат, а ние ще даваме всичко.

Левски и ЦСКА не желая да ги разясня, виждам единствено моя тим ", приключи офанзивният състезател.
 Лудогорец показа публично Чибота и Битон
Лудогорец показа публично Чибота и Битон

Ето какви бяха първите им думи
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР