Новото попълнение на Левски Станислав Костов заяви, че е щастлив

...
Новото попълнение на Левски Станислав Костов заяви, че е щастлив
Коментари Харесай

Костов: Не мисля, че ще имам проблем с феновете ни

Новото попълнение на Левски Станислав Костов съобщи, че е благополучен от първото си попадение с фланелката на “сините”, само че си пожела повече голове в формалните мачове. Нападателят вкара втория гол за Левски в контролата против Флориана, приключила 2:2.

Полупрофесионалисти изкопчиха еднакъв от Левски

“Чувствам се малко изтощен. Имаме по-тежки тренировки. Все отново това е контрола, не са значими головете, само че се веселя, че вкарах. Щастлив съм. Надявам се в формалните мачове също да вкарвам”, сподели Костов.

“Колективът е добър. Момчетата сносно ме одобриха. Тренираме и се готвим за шампионата. Мисля, че съм подготвен да играя в Левки. Ще забележим на терена. Там всичко се вижда. Каквото покажа на терена, това ще е”, добави той.

“Надявам се да няма закачки от почитателите. Ако играя добре, давам сърцето си и душата си за Левски, мисля, че няма да има проблем”, сподели още Костов.

“Вършим добра работа. Тренираме много, играем мога да кажа добре. Всичко е обикновено. В лагерите е мъчно за футболистите. Има отмалялост, вижда се на терена. Надявам се до първия мач всичко да е наред”, разяснява нападателят на “сините”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР