Новото попълнение на Левски Христофор Хубчев изпадна в любопитна ситуация.

...
Новото попълнение на Левски Христофор Хубчев изпадна в любопитна ситуация.
Коментари Харесай

Христофор Хубчев: Уважавам Петър Хубчев, но той не ми е баща

Новото попълнение на Левски Христофор Хубчев изпадна в любопитна обстановка. Малко откакто подписа със " сините " името му стартира да се свързва с това на Петър Хубчев. Поради тази причина бранителят показа пред сътрудниците от " dsport ", че няма роднинска връзка с някогашния треньор на 26-кратните първенци.

" Уважавам Петър Хубчев, само че той не ми е татко и нямаме роднинска връзка с него. Отначало ми беше инересно, че някои бъркат този факт, само че към този момент е доста досадно да давам отговор на този въпрос. Доколкото знам Петър Хубчев има наследник и щерка и дружно със брачната половинка му живеят в Германия.

Моят татко се споделя Христофор Хубчев и е треньор по хандбал. Много го обичам и съм му признателен че с майка ми Гергана, са ни отгледали с брат ми такива, каквито сме. Мама е брокерка. Ето и общото с името, само че единствено с името Петър Хубчев.

Моят брат се споделя по този начин и е някогашен футболист. Толкова по тематиката. Дано към този момент хората да са по-информирани и да не бъркат кой е татко ми. Кръстен съм Христофор на него. Цялото ми семейство е щастливо, че ще имам шанса още веднъж да играя за обичания ни Левски ", сподели Христофор Хубчев.
 Христофор Хубчев: Левски си остава огромен тим, без значение в какъв брой сложен интервал се намира
Христофор Хубчев: Левски си остава огромен тим, без значение в какъв брой сложен интервал се намира

Дори за момент не се замислих дали да подпиша, споделя бранителят
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР