Новото попълнение на Левски Филип Кръстев даде интервю, след като

...
Новото попълнение на Левски Филип Кръстев даде интервю, след като
Коментари Харесай

Филип Кръстев: Няма да закрият Левски

Новото попълнение на Левски Филип Кръстев даде изявление, откакто стана част от състава на " сините "

" Офертата от Левски пристигна в паузата сред двата полусезона, още през декември. Станимир Стоилов имаше интерес и искаше да работи с мен. Помислих за този вид. Винаги ми е било цел да се потвърдя в чужбина и ми беше мъчно да взема такова решение, само че реших, че за моята кариера това ще е най-хубавото.

Щастлив съм от прехвърлянето. За мен това не е крачка обратно, а добра крачка напред. Със Станимир Стоилов сме коментирали тактичност и какви са упованията му. Той ми е споделил по какъв начин тренира и ми харесват неговите разбирания за жанр на игра. Сега занапред стартирам да предпочитам максимума от взаимната ни работа.

Откакто съм излязъл в чужбина, Левски е един от тимовете, които много постоянно съм гледал. Изгледал съм много мачове от първия полусезон. Според мен тимът би трябвало да бъде много по-напред. Ясни са упоритостите и упованията на почитателите. Това е тим, който постоянно би трябвало да се бори за първото място. Относно другите проблеми, не мисля, че Левски е в сериозно състояние. Не мисля, че ще се стигне до тежка обстановка, закриване и проблеми с лицензи. Все отново почитателите постоянно ще оказват помощ, както са правили постоянно.

От Славия ми се обадиха единствено другари от тима. Аз обичам Славия и този тим постоянно ще е на моето сърце. Знам, че има хора, които са недоволни от моето решение, само че не мисля, че би трябвало да се изяснявам на някого. Това не е изменничество. Всички мои треньори и съотборници ме знаят какъв човек съм. Сега съм 100% предан на Левски.

Всички рецензии по отношение на връщането ми в България са основателни. Аз съм на 20 години и след интервал в чужбина се връщам в България. Хората обаче не знаят през какво съм минал през последната една година и каква е била обстановката в двата ми тима. Развил съм се ужасно доста и съм подобрил доста неща в моята игра, във всяка една част. Много съм се трансформирал във връзка с мисленето.

Не ми е било проект да се връщам, само че от време на време не получаваш това, което заслужаваш. Тогава би трябвало да търсиш най-хубавото решение за момента. Ако бях останал в Нидерландия, не знаех какъв брой време щях да играя и че щях да получа късмет. Аз имам високо самочувствие и не мисля, че би трябвало да бъда запаса. Да се върна в Левски е най-хубавото решение в тази обстановка.

Да играеш за националния тим е най-уникалното възприятие. Оптимист за бъдещето на националния тим. Винаги е имало огромни гении, само че би трябвало да има смяна в метода на мислене и работата и взаимоотношенията ни посред ни, те не подготвят за развиване. Ставаме на възраст, в която би трябвало да пробием в професионалния футбол, и ни е мъчно в средноевропейски страни. Трябва всеки един - футболист, треньор, началник, да желае да се развива всеки един ден и да поставя доста повече старания.

След 14-годишна възраст ни е доста мъчно да привикваме на темпото, на физиката и тактиката. Да се противопоставяме против футболистите от другите страни, тъй като те са по-добре готови и тренирани ", сподели той пред БЛИЦ.
 Левски готви трансферен удар с привличането на национал
Левски готви трансферен удар с привличането на национал

Мартин Луков вид за " Герена "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР