Новото попълнение на коментира представянето на отбора при победата над

...
Новото попълнение на коментира представянето на отбора при победата над
Коментари Харесай

Балтанов: Радвам се, че ще работя с господин Пенев! Искам да забравя случая с Ботев

Новото попълнение на разяснява представянето на тима при успеха над в мач от 8-ия кръг на efbet Лига. “Царете” се постановиха с минималното 1:0, а някогашният футболист на разяснява и първите си усещания от клуба.

“Нашият тим сподели извънредно добра игра. Държахме самодейността и цялото положително показване се ознаменува с гол. Царско село ме потърсиха още първоначално, когато напуснах Ботев. Нещата се случиха елементарно. На такива години съм, че в случай че излезе нещо от чужбина, ще е добре, само че съм съсредоточен напълно върху Царско село. Дано продължаваме по същия метод, имаме тежка стратегия, само че в случай че продължаваме с такава задружна игра, ще е мъчно на другите тимове против нас. Събрани са положителни футболисти в съблекалнята. Когато се сработим и господин Пенев ни изясни по какъв начин би трябвало да играем, мисля, че ще израстваме във всеки мач. Радвам се да работя с господин Пенев. Мога да науча доста от него. Навсякъде, когато играеш за победа и губиш мач, е обикновено да има напрежение. Може да няма многочислени почитатели на Царско село, само че когато загубиш, има постоянно напрежение ".

" Надявам се да побеждаваме по-често. Не желая да разясня Ботев, няма да кажа неприятно за този тим. Той ми е на сърце, само че към този момент не съм футболист на този клуб, желая да не помни този случай. Аз съм футболист на Царско село и виждам единствено този тим. Дано и покачат самочувствието на останалите тимове и нека излязат от групите на Лига Европа ". efbet Лига 8 кръг, петък 2 октомври  Царско село 1:0краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР