Новото попълнение на Бруклин Нетс Блейк Грифин проведе първа тренировка

...
Новото попълнение на Бруклин Нетс Блейк Грифин проведе първа тренировка
Коментари Харесай

Грифин дошъл в Бруклин след дълги разговори с Кевин Дюрант

Новото попълнение на Бруклин Нетс Блейк Грифин организира първа подготовка с новия си тим. Крилото дойде в Ню Йорк като свободен сътрудник, откакто се раздели по взаимно единодушие с някогашния си отбор Детройт Пистънс. Запитан кой най-вече е повлиял върху това прехвърлянето му при " мрежите " да стане факт, Грифин призна, че си е приказвал най-много със звездата на отбора Кевин Дюрант.
checking in after his first practice with the squad!
— Brooklyn Nets (@BrooklynNets)
" Най-много си приказвах с Кей Ди преди да мина в Бруклин. Всъщност, познавам се с огромна част от тима отдавна насам - Хардън, Дюрант, Кайри и ДиАндре. Нямам проблем да се впиша. Колкото до диалозите ми с треньор Неш, обсъдихме по какъв начин да запълня дупките в отбора. Фокусиран съм върху това да видя от какво има потребност тимът в първите ми мачове, с цел да заема вярната роля и да оказа помощ на съотборниците си ", съобщи 31-годишното крило.
Грифин изигра 20 мача с екипа на Детройт през сегашния сезон, записвайки рекордно ниски индикатори в кариерата си - приблизително по 12.3 точки, 5.2 битки и 3.9 асистенции при 36% пукотевица от игра.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР