Новото попълнение на Борусия (Дортмунд) - Себастиен Алер ще бъде

...
Новото попълнение на Борусия (Дортмунд) - Себастиен Алер ще бъде
Коментари Харесай

Нов в Борусия аут от терените поне два месеца

Новото попълнение на Борусия (Дортмунд) - Себастиен Алер ще бъде отвън игра най-малко два месеца, откакто претърпя интервенция за премахване на израстък в тестисите, оповестиха от клуба от Бундеслигата.

28-годишният нападател на Кот Д`Ивоар се подложи на хирургическата намеса през предходната седмица. Туморът му беше открит по време на подготвителния лагер на отбора преди началото на сезона, разкри спортният шеф Себастиан Кел на конференция.

Той добави, че проектите за лекуване към момента се дискутират и няма съответна дата за завръщането на Алер на терена. Роденият във Франция нападател мина в Борусия от Аякс Амстердам при започване на месеца, подписвайки договор за четири години.

" Себастиен беше опериран предходната седмица. Молим за самообладание в този миг. Терапията към момента се разисква. Има разнообразни разновидности ", сподели Кел преди първия мач на Борусия за новия сезон против Мюнхен 1860 в петък за Купата на Германия.

" Себастиен ще отсъства няколко месеца, само че когато бъдем по-конкретни ще го съобщим ", добави Себастиан Кел.

Той сподели още, че отсъствието на Алер ще се усети, само че в клуба са готови за разнообразни сюжети.

" Работи се по разновидности и хрумвания, само че сега няма нищо съответно. Той ще отсъства два месеца, имаме труднa стратегия до ноември, само че тимът има варианти ", съобщи спортният шеф на Борусия.
 И Мауро Икарди е вид за Борусия (Дортмунд)
И Мауро Икарди е вид за Борусия (Дортмунд)

Вестфалци търсят нападател под дърво и камък
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР