Новото попълнение на Берое Мартин Камбуров каза, че темата с

...
Новото попълнение на Берое Мартин Камбуров каза, че темата с
Коментари Харесай

Камбуров: Цифричките срещу името ми показват какво съм направил за Локомотив

Новото попълнение на Берое Мартин Камбуров сподели, че тематиката с Локомотив (Пловдив) е завършена и сега е съсредоточил вниманието си само към постигането на задачите в новия си отбор. Опитният голмайстор чака дебюта си за заралии в семейството на Ботев, което започва в 18:45 часа. Камбуров е запаса за дуела от четвъртия кръг на Първа лига.

“Надявам се в процеса на работа да развеселявам публиката. Мога да кажа, че получих едно обикновено отношение от страна на управлението и от страна на треньорския щаб. Приеха ме доста добре тук. Тренирам напълно от скоро, от няколко дни. Надявам се в развой на работата да се опознаем още повече и несъмнено да бъда потребен на тима ”, сподели Камбуров пред Диема Спорт.

“Не е значимо наложително да се разпиша. Важното е тима да победи, дали ще се появя в игра единствено треньор знае. Върпосът е отборът да реализира триумф, тъй като тазиу победа ще ни качи в горната част на таблицата ”, добави голмайсторът.

“Срещнах едно обикновено отношение за името Камбуров от страна на управлението и на Александър Томаш. Надявам се взаимно да си бъдем потребни. Хората, които са разбрали кой е Камбуров и какво е направил за Локомотив (Пловдив), това изявление, когато си потеглих може да си го пуснат и да видят защо става въпрос. Срещу Камбуров има едни цифрички, които демонстрират какво съм направил за Локомотив. В момента съм в Берое и тематиката Локомотив е завършила. До май месец имам контракт и ще се опитам да се съсредоточа върху представянето си тук. Но въпреки всичко не мога да си потегли от Локомотив, тъй като моето име е останало там ”, сподели още 36-годишният футболист. 

“В Берое първата цел е челната шестица. Мисля, че тимът има огромен капацитет и положителни футболисти. Надявам се с моя опит да оказа помощ на тима. Нова конюнктура е, може би ще ми би трябвало време за акомодация. Не мога да предвиждам какъв брой гола ще вкарам. Дано са повече и тимът да си реализира задачите ” приключи Камбуров.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР