Неуверени сме при статични положения, в доста моменти губим концентрация.

...
Неуверени сме при статични положения, в доста моменти губим концентрация.
Коментари Харесай

Белчев призна за проблеми в ЦСКА

" Неуверени сме при статични положения, в много моменти губим централизация. " Това разгласи Стамен Белчев след 2:2 на ЦСКА с новака Крумовград. На ст. " Васил Левски " серията на гостите без проваляне набъбна на 15 следващи. С този резултат " алените " излязоха на второ място - с една точка пред Черно море, който нощес посрещна първенеца Лудогорец.
Столичани и варненци водят борба, като останалият на трета позиция ще играе бараж, с цел да се класира за Лигата на конференциите.
На Националния стадион Патрик Луан (3) изведе гостите, само че ЦСКА обърна посредством Джонатан Линдсет (29) и Матиас Фаетон (48).
В края на първата част Линдсет изпусна дузпа, която се оказа първата в кариерата му. Луан обаче още веднъж смълча почитателите, откакто оформи резултата в 55-ата мин. Бразилецът се измъкна зад тила на алената защита и вкара за крайното 2:2.
" Неуверени сме при статични положения, в много моменти губим централизация. Имахме задоволително положения и трябваше да спечелим, само че не се получи. Необяснимо е за какво при започване на мачовете позволяваме по най-елементарен метод гол ", призна за проблемите Белчев.
" Крайният резултат е задоволителен. Момчетата не се предадоха даже при отрицателен резултат, когато човек се труди, бива и заплатен ", разгласи сътрудника му Станислав Генчев. Спецът е спряган за нов треньор на Левски.
" Няма по какъв метод да ни повлияе името на противника в идващия мач - Левски. Концентриран съм върху работата си в Крумовград. Искаме да приключим шампионата без загуба. След това ще преценяме накъде, по какъв начин и какво ще вършим ", добави той.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР