Новото поколение смарт часовници от Huawei – Huawei Watch GT2

...
Новото поколение смарт часовници от Huawei – Huawei Watch GT2
Коментари Харесай

Huawei GT2 Pro е най-новият смарт часовник във VIVACOM |

Новото потомство смарт часовници от Huawei – Huawei Watch GT2 Pro са към този момент в продажба в магазините на VIVACOM и онлайн на уеб страницата на телекома на цена от 11,98 лева на месец или 199,98 лева в брой с проект SMART U. Умното устройство има грациозен дизайн, над 100 вградени спортни режима и батерия, която устоя до две седмици.

Huawei Watch GT2 Pro употребява 1,39-инчов AMOLED сензорен екран с HD резолюция. Часовникът има стабилно сапфирено покритие в композиция с титаниевата рамка, което го прави лек и комфортен за всекидневно носене.

Умният аксесоар употребява мощна батерия, която устоя до 2 седмици, а с едно 5 минутно зареждане на батерията може да издържи до 10 часа. За обстановките, в които няма зарядно наоколо, поддържа и безжично зареждане.

Huawei Watch GT2 Pro може да наблюдава над 100 подготвителни режима, 17 от които професионални и 85 персонализирани. Вграденият голф режим трансформира часовника в професионален инструктор. Той проучва стойката при удар и дава препоръки по какъв начин може да се усъвършенства скоростта на замаха. Устройството показва и подробна информация за сърдечен темп, междинна скорост и оптимален надолнище на практикуващите ски и сноуборд.

В Huawei Watch GT2 Pro е включена специфична функционалност за премерване на кислородната сатурация на кръвта (SpO2), която демонстрира количеството О2 в кръвта на ползвателя. Смарт часовникът мери и оптималното количество изразходван О2 (VO2max) по време на интензивна подготовка, и по този метод демонстрира потенциала на издръжливостта на потребителя.

Умният аксесоар има специфична вградена технология HUAWEI TruSeen 4.0+, която следи сърдечен темп целодневно и предизвестява потребителя при излизането му отвън норма.

Благодарение на технологията TrueSleep2.0 смарт устройството наблюдава положението на съня и може да диагностицира 6-те най-често срещани проблеми с него. А технологията TrueRelax следи целодневно равнищата на напрежението и дава индикация при повишението им.

С часовника могат да се одобряват, отхвърлят и заглушават диалози, както и да се ревизира историята на предходните позвънявания. GT2 Pro има над 200 дизайна за циферблата, измежду които потребителят да избере най-подходящия за своето облекло или въодушевление. Устройството поддържа и HUAWEI Share, с помощта на който ползвателят може самичък персонализира циферблата, като елементарно трансферират мечтаните фотосите от смарт телефона си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР