Новото петзвездно попълнение на Велинград грабна две от най-престижните туристически

...
Новото петзвездно попълнение на Велинград грабна две от най-престижните туристически
Коментари Харесай

Избраха Arte Spa&Park Hotel във Велинград за най-добър петзвезден SPA хотел в България и на Балканите

Новото петзвездно попълнение на Велинград сграбчи две от най-престижните туристически награди за 2017 година

Призът „ Най-добър петзвезден SPA хотел в България за 2017 година ” бе връчен на Arte Spa&Park Hotel във Велинград на обичайна гала на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА), която се организира за 22-ра поредна година. Само седмица по-късно, хотелът сграбчи и премията за „ Най-добър SPA хотел на Балканите за 2017година ” на Balkan Awards for Tourism Industry (BATI).

„ Горди сме, че за толкоз къс интервал от време стъпихме самоуверено на туристическата карта на България. Когато нашата самодейност започва, това беше единствено една смела концепция, концепция за хотел, който е новаторски, друг, запаметяващ се. Голямата религия и мощната упоритост ни помогнаха да осъществяваме нашия план. И ето – година по-късно заставам тук, измежду вас! “, сподели генералният шеф Кирил Йовнов, когато взе наградата на БХРА.
Елегантно ситуиран в уютната прегръдката на борови гори, Arte Spa&Park Hotel ще Ви плени с отношение към всеки подробност и запаметяващ се интериор. От емблематичните кошери през запазената марка на дървените еленски глави, всичко тук е направено от естествени материали с цел да Ви приближи оптимално до природата.
Най-голямо богатсво на комплекса е живата вода. Неподражаем, по своему специфичен и неповторим СПА комплекс, които предлага на гостите си грижа и опция да се потопят в мистичния свят на минералната вода.

се трансформира в желана дестинация за многочислените ценители на SPA изкушенията, както и на едни от най-известните български персони, измежду които Ники Кънчев, Валя Балканска, Краси Радков, Николета Лозанова, Кубрат Пулев и доста други.
 Processed with MOLDIV  reception  double-delux-panorama-room  arte-restaurant  12-common-space-last-added  lobby-bar  rasul  salt-room  spa-30  herbal-sauna
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР