Новото начало за ДПС е факт. Който не го разбира,

...
Новото начало за ДПС е факт. Който не го разбира,
Коментари Харесай

Пеевски: Новото начало за ДПС е факт. Който не го разбира, остава в миналото

" Новото начало за Движение за права и свободи е реалност. Който не го схваща, остава в предишното. За нас най-съществен е гласът на хората и волята на структурите. На изборите показахме, че можем да се вслушваме в хората и те ни дадоха своето доверие. Имаме силата и волята да следваме евроатлантическия път на страната си и сме непримирими в отстояването им, без значение от провокациите. Кметовете на Движение за права и свободи са тези, които организират политиките на Движение за права и свободи и са измежду хората, дружно с партийните ни структури, по тази причина те са нашия лакмус за посоката и дейностите ни ", с тези думи ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски стартира работната среща с общинските кметовете от Движение за права и свободи.

В срещата участваха още заместител - ръководителите на Движение за права и свободи и ПГ на Движение за права и свободи, народни представители и членове на ЦОБ на Движение за права и свободи, оповестиха от пресцентъра на партията.

На срещата бяха разисквани резултатите от отминалите парламентарни избори, оценката и упованията на хората за политическите процеси на национално равнище, както и характерните проблеми на обособените общини и обитаеми места, за чието разрешаване хората разчитат на поддръжка от централната власт, написа БГНЕС.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР