Новото модно начинание на актрисата Анджелина Джоли е отворено за

...
Новото модно начинание на актрисата Анджелина Джоли е отворено за
Коментари Харесай

Новото LES начинание на Анджелина Джоли смесва мода от висок клас, изкуство и храна

Новото фешън начинание на актрисата Анджелина Джоли е отворено за бизнес в историческа двуетажна постройка в Долен Ийст Сайд, в миналото благосъстоятелност на Анди Уорхол и фамозно населявана от пионера на уличното изкуство Жан-Мишел Баския.

Прерязвайки лентата през декември, Atelier Jolie е частично бутик за търговия на дребно от висок клас и частично пространство за изкуства, оповестено на уеб страницата си като „ място за креативен хора да си сътрудничат с квалифицирано и разнообразно семейство от експертни шивачи, основатели на модели и занаятчии от целия свят ” в писмо, написано от носителката на Оскар.

Има и кафене, намерено в партньорство с Eat Offbeat, организация, която наема от локални бежански общности да подготвят районни ястия от Сирия, Шри Ланка, Венецуела и Сенегал.

Кафенето сервира богат подбор от ястия, подчертаващи международните способи на хранене, в това число купички с пилешко яса и катарика и разнородни кафета и чайове от почтена търговия. Дори приема поръчки в GrubHu...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР