Британците в три области може да имат топъл празничен уикенд,

...
Британците в три области може да имат топъл празничен уикенд,
Коментари Харесай

Присъда на Метеорологичната служба относно високите празнични дни от 18C, тъй като новите карти показват три региона, готови да цвърчат

Британците в три области може да имат топъл празничен уикенд, защото в някои области се чакат високи температури от 18C.

Някои от нас може да имат шанса да се насладят на температури до 18C, само че други могат да чакат нормалното влажно и несигурно време, което преживяхме до момента този април. Нова цветна метеорологична карта демонстрира кехлибарени и жълти петна, показващи, че единствено три района в Обединеното кралство могат да чакат малко по-топло време.

Карлайл в Шотландия е един от тях с температури, които се чака да доближат към 18C, до момента в който по-на север в Единбург 16C евентуално ще бъде най-високата, която доближават. В Мидландс, Пенини и Нюкасъл също ще има тези по-меки температури от 16C. Лондон и близките региони обаче няма да са толкоз топли и евентуално ще са към 12C, както и други елементи на Англия и Уелс, които от време на време биха могли да доближат 15C, в случай че има шанс.

По крайбрежието Девън и Корнуол ще усетят сходни температури, както и Източна Англия и кр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР