Новото Mitsubishi Colt идва в Европа - в края на

...
Новото Mitsubishi Colt идва в Европа - в края на
Коментари Харесай

Mitsubishi Colt се завръща в Европа

Новото Mitsubishi Colt идва в Европа - в края на 2023 година новото издание на японския стилен автомобил би трябвало да разшири моделната гама на марката с трите диаманта във значим за нея пазарен сегмент.

Новият Colt се основава на дълга история на триумф. След стартирането на пазара през 1962 година, първото потомство бързо се трансформира в бестселър. Почти половин милион транспортни средства са продадени единствено в Германия от стартирането му през 1978 година, а в Европа повече от 400 000 клиенти са избрали Colt от последното потомство “, споделят от Mitsubishi Motors.

Новият автомобил ще се създава в Бурса, Турция, на платформата CMF-B на алианса Renault-Nissan-Mitsubishi. Mitsubishi дава обещание богато съоръжение и необятна гама от задвижвания, в това число хибридна версия.

„ С новия Colt и новия ASX, които ще дойдат на пазара в Европа през идната година разширяваме гамата си във значимите сегменти за напредък и сме ясно ангажирани с европейския пазар “, споделя Вернер Х. Фрей, ръководещ шеф на Mitsubishi Motors в Германия. Името Colt е едно от най-известните автомобилни имена в света - с неспокойствие чакаме да отворим идната глава в историята на триумфа на марката в Европа.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР