Новото име на дружествата на ЧЕЗ в България вече ще

...
Новото име на дружествата на ЧЕЗ в България вече ще
Коментари Харесай

ЧЕЗ сменя името си след сделката на Еврохолд

Новото име на сдруженията на ЧЕЗ в България към този момент ще бъде " Електрохолд ". 

Ребрандирането ще стане факт в края на април 2022 година, оповестяват от компанията-собственик " Еврохолд ", която дефинитивно придоби  българския бизнес на чешката енергийна компания преди осем месеца. 

Операторът на електроразпределителната мрежа в Западна България - досегашното " ЧЕЗ Разпределение ", отсега нататък ще се назовава Електроразпределителни мрежи Запад АД (ЕРМ Запад АД). 

Освен промяна на имената сдруженията от групата ще показват нова корпоративна еднаквост и нов брандинг. 

Електрохолд България ЕООД ще е приемник на ЧЕЗ България ЕООД, Електрохолд Продажби АД - на ЧЕЗ Електро България АД, Електрохолд Трейд ЕАД ще е името на ЧЕЗ Трейд България ЕАД, а сдружението за обезпечаване на ИКТ услуги ще се назовава Електрохолд ИКТ ЕАД. 

" Новата еднаквост отразява приемствеността в историята на сдруженията, като в същото време акцентира корпоративната им принадлежност. Тя е направена в сходство със актуалното схващане за динамично разрастваща се компания, която обезпечава сила, цифровизира мрежата си, влага стабилно и работи за възстановяване качеството на живот. Брандингът отразява главните полезности на сдруженията на Електрохолд - професионализъм, отговорност, успеваемост, непоклатимост, доверие и иновативност. ", се споделя в информацията. 

Смяната на имената и логата не постанова клиентите да подхващат никакви спомагателни дейности. 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР