Новото гадже на Преслава – Павел Лазаров, й е забранил

...
Новото гадже на Преслава – Павел Лазаров, й е забранил
Коментари Харесай

Преслава ще съжалява жестоко заради новия си, наложи й тежка забрана!

Новото гадже на Преслава – Павел Лазаров, й е забранил да се вижда с някогашния брат Джино Бианкалана, за който се приказва, че е топлил леглото на певицата преди две години. Джино повече от 3 месеца е в България, само че досега не се е чуло за нито една негова среща с някогашната му съквартирантка във „ ВИП Брадър ”, написа " Уикенд ". В същото време той се вижда с съвсем всички, с които беше непосредствен в къщата в Нови хан. Наскоро даже провежда среща на някогашните братя от своя сезон, на която пристигнаха Светлана Василева и Станимир Гъмов. За артиста се знае, че е бил непосредствен с Петя от Добрич, преди тя да се насочи към българина с американски паспорт. Това обаче по никакъв метод не въздейства на топлите другарски връзки сред двамата. В същото време обаче Преслава скоро не е засичана с никой от тях.

Според осведомени, това се дължи на експлицитна възбрана от страна на Павката, който ревнувал от някогашните й гаджета. За него певицата знае, че е имал взимане-даване с органите на реда и най-добре да не му опонира, в случай че не желае неприятности. Вместо да го нервира, тя избира да стои настрана от старите другари, които така и така към този момент от дълго време не са й по този начин близки, както по времето на съжителството им в къщата. Твърди се, че самият Джино също не гори от предпочитание да се вижда с Преслава, с цел да не нервира формалната си половинка Изабела.

Бианкалана си е у нас, с цел да взе участие в сборния сезон „ Биг Браър ол старс”, който започва на 17 ноември, незабавно след финала на „ ВИП Брадър”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР