Новото гадже на Брад Пит – моделът Никол Потуралски, написа

...
Новото гадже на Брад Пит – моделът Никол Потуралски, написа
Коментари Харесай

Новото гадже на Пит се заяде с Анджелина Джоли - slava.bg

Новото гадже на Брад Пит – моделът Никол Потуралски, написа следното обръщение в обществените мрежи: „ Щастливите хора не ненавиждат! “.

Очевидно 27-годишната другарка на холивудския артист прави намек на Анджелина на фона на изказванията, че напрежението сред нея и Пит ескалира.

Зашеметяващата Никол показа този мистериозен откъс в профила си в Instagram във вторник вечерта.

Това се случва, откакто предходната седмица се появиха слуховете, че връзките сред 56-годишния Брад и 45-годишната Анджелина са обтегнати до краен лимит и двамата даже към този момент са спрели да посещават фамилна терапия.

Никол Потуралски има 210 хиляди почитатели в Instagram като славата ѝ в обществените мрежи от ден дневно нараства от ден на ден и повече.

Смята се, че хубавицата излиза с Пит от началото на годината. Двамата се появиха дружно за първи път на шоу на Кание Уест в Холивуд през ноември 2019 година

Никол е омъжена за ресторантьора Роланд Мери, от който има и наследник. Бизнесът на господин Мери е разположен в Берлин. Твърди се, че бракът на хубавицата и 68-годишния й брачен партньор е „ отворен “ и той нямал нищо срещу околните й връзки с Брад.

Към момента Никол има контракт с стилната организация Next Management. За връзката ѝ с холивудския артист се заприказва предишния месец, когато двамата бяха видяни да идват в южната част на Франция с частен аероплан. Двойката посети замъка Миравал, където Пит и Джоли подписаха брак преди 6 години.

Бившата двойка купи имението във френската провинция, в това число и лозето към него, през 2011 година за сумата от 60 милиона $. Наскоро Брад показа ново скъпо розе, създадено в Миравал.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР