Новосформираната от SEAT марка CUPRA избра Мексико за локация на първия

...
Новосформираната от SEAT марка CUPRA избра
Мексико за локация на първия
Коментари Харесай

CUPRA с първи CUPRA Garage център

Новосформираната от SEAT марка CUPRA избра Мексико за локация на първия в историята си независим специализиран изложбено-търговски център CUPRA Garage. Успоредно с това, компанията представи за първи път в страната CUPRA Ateca и анонсира обособяването на шест CUPRA Corners изложбени точки в съществуващи центрове на SEAT в страната.

"Мексико е основен за CUPRA пазар и стартирането на CUPRA Garage е значима стъпка за разширяването на марката ", коментира Уейн Грифитс, изпълнителен шеф на CUPRA. "Нашите модели постоянно са се радвали на отличен банкет на този пазар. През 2018 година, един на всеки три реализирани представителя на SEAT Leon са били CUPRA, което е рекорден индикатор за целия свят ".

Освен с неповторимо доработеният си екстериор и интериор, идва с двулитров TSI задвижващ елемент, който генерира максимална мощ от 300 конски сили, новоразработена седемстепенна роботизирана предавателна кутия, 4Drive система и други. Автомобилът е в състояние да се форсира от 0 до 100 км/ч за 5.4 секунди и да развие оптималната скорост на придвижване от 245 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР