Новорегистрираните в цялата страна са повече от постъпилите на работа

...
Новорегистрираните в цялата страна са повече от постъпилите на работа
Коментари Харесай

За последната седмица - безработните повече от новоназначените на работа

Новорегистрираните в цялата страна са повече от постъпилите на работа посредством бюрата по труда - това сочат данните на Националния статистически институт за интервала 7-13 септември от профилираното ежеседмично наблюдаване на пазара на труда поради.
От старта на наблюдението на трети февруари досега новите безработни са малко над 270 000 души, а устроените на работа - 170 500, оповестява БНР.
 Коронавирусът погуби 500 000 работни места в Италия Коронавирусът погуби 500 000 работни места в Италия
Поради рецесията с COVID-19 към 500 000 души в Италия ще изгубят работата си, а равнището на претовареност в тази страна през интервала преди панд...
Данните сочат, че новорегистрираните в бюрата по труда безработни в страната за интервала 7-13 септември са 5492, а почналите работа едвам 4776 души.
Тенденцията за превес на хората без прехранване над почналите работа от записаните в бюрата по труда се задържа към този момент четвърта седмица.
Тенденцията е ясно изразена в области като, Кърджали, Сливен и Шумен.
Социални специалисти от дълго време показват опасения за нов взрив на безработицата през септември след края на сезонната претовареност в туризма и селското стопанство.
 Сблъсъци в Чили поради апетит, безработица и ковид Сблъсъци в Чили поради апетит, безработица и ковид
Коронавирусът в Чили изостря така и така мощния спор сред жители и държавно управление. Заболелите се усилиха във вторник, дружно с тя...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР