Новолунието за месеца ще се случи на 20 септември. Впечатление

...
Новолунието за месеца ще се случи на 20 септември. Впечатление
Коментари Харесай

Новолуние в Дева – не правете големи покупки, внимавайте с документи

Новолунието за месеца ще се случи на 20 септември. Впечатление прави огромния брой планети, намиращи се в знака на Девата по това време. Освен Слънцето и Луната, там се движат Марс и Меркурий, а в неделя и Венера мина в Дева.

Всичко това подчертава през интервала опцията за трезва преценка, умерено и рационално държание, както и положителното обсъждане и разбор на тематиките, които ви касаят и са настоящи за вас през този интервала. Можете да се доверите на преценката и рационалното отношение, когато ви се постанова да действате.
 Луна Thinkstock/Getty Images
Относно самият принцип на новолунието - това са спешни моменти и към два дни преди и два дни след тях времето не е уместно за взимане на значими решения.

Влияе ли в действителност Луната върху настроението и държанието ни?

Можете обаче добре да обмислите бъдещите си цели и направления и малко по-късно към този момент да пристъпите към реализирането им.

Необходимо е също по този начин да се обърне внимание на опозицията на Меркурий с Нептун по време на новолунието - всевъзможни сделки и информация, която стига до вас е належащо да бъде добре тествана, защото рискът да е погрешна или неточна е огромен.

Не правете по-големи покупки, внимавайте с документи или пътувания и като цяло бъдете деликатни по отношение на това, което ви се предлага и което стига до вас към интервала на новолунието.

Времето е уместно за медитации, молебствия, сформиране на потребен и здравословен режим и привички, както и грижа за себе си - както на физическо равнище, по този начин и за прочувствените ви потребности и потребности.

Още за Луната и въздействието й върху хората:

Луната в земните знаци (ВИДЕО)

Луната в огнените знаци (ВИДЕО)

Как Луната въздейства върху храненето ни

Луната във въздушните знаци - значимо е общуването (ВИДЕО) По тематиката Кървава суперлуна наелектризира планетата (СНИМКИ)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР