Новолунието в Телец ще бъде през нощта на 22 април,

...
Новолунието в Телец ще бъде през нощта на 22 април,
Коментари Харесай

Какво да очаква всяка зодия от новолунието в Телец тази нощ

Новолунието в Телец ще бъде през нощта на 22 април, по тази причина се пригответе за непоклатимост, романтика и креативност, които ще избухнат измежду нас. В тези тревожни времена имаме потребност от някаква форма на ентусиазъм и прояснение и тази нова луна ще ни ги обезпечи.

Сезонът на Телеца е положително продължение на раздвижването, което сезонът на Овена съумя да обезпечи. Видяхме притока на информация и резултатите от съединението на Юпитер и Плутон, предизвикващо сурова действителност, изпълнена с мрачевина и болежка.

Промяната в сезоните на земята ще сложи основата, от която се нуждаем, с цел да изградим по-солидна почва в живота си. Да се надяваме, че можем да забележим и по какъв начин светът стартира в действителност да се стабилизира от кошмара COVID-19.

Подгответе се за пътуването, което ще донесе Новолунието в Телец, защото то ни оказва помощ да си върнем фокуса върху това, което в действителност има значение , и ни дава инструментите да вършим проекти, които ще ни оказват помощ да станем по-ефективни в дълготраен проект.

Ето какво ще донесе новолунието в Телец на всеки зодиакален знак:
Какво ще донесе новолунието в Телец на всеки зодиакален знак 12 фотоси  Какво ще донесе новолунието в Телец на всеки зодиакален знак  Какво ще донесе новолунието в Телец на всеки зодиакален знак  Какво ще донесе новолунието в Телец на всеки зодиакален знак  Какво ще донесе новолунието в Телец на всеки зодиакален знак
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР