Новолунието в Козирог, което ще настъпи на 17 януари в

...
Новолунието в Козирог, което ще настъпи на 17 януари в
Коментари Харесай

НЕВЕРОЯТНО НОВОЛУНИЕ НА 17 ЯНУАРИ – ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА СЕРИОЗНИ ПРОМЕНИ!

Новолунието в Козирог, което ще настъпи на 17 януари в 04:18, е знак на търпението, мъдростта и премислените дейности. Планетата Сатурн, която покровителства този знак, избира умереността, тъй че няма за къде да се бърза. Новата Луна подтиква размислите за ориста и те могат да бъдат извънредно плодотворни. Идва уместно време за разбор и преоценка на нашата мощ, нашето предопределение. Може да се появи предпочитание да осмислим задачата на живота си и да определим някакви съответни стъпки за нейното осъществяване.

Новата Луна подтиква спокойни и задълбочени размишления за ориста и дейностите, предизвикани от тези мисли могат да бъдат извънредно резултатни. Това е уместно време всеки един човек да проучва и да обясни същинското си предопределение, кои черти на характера го поддържат и кои го попречват. Възможно е да се появи предпочитание за преосмисляне на задачата на живота и установяване на съответни стъпки за нейното реализиране.

Големите промени към този момент са на път и е належащо да се огледаме, с цел да може да ги видим. Новата Луна ни приканва да създаваме проекти за бъдещето и да се настройваме за тяхното осъществяване. Новолунието на 17 януари 2018г. има изключително значение, защото образува съединяване с планетата на любовта – Венера. Възможно е новите проекти да бъдат свързани със взаимоотношенията. Планетата Венера в астрологията се свързва и с парите, тъй че финансите също ще бъдат настояща тематика.

Новата Луна на 17 януари ще има двойно значение – дава старт на новия лунен цикъл и всичко това се случва през първия месец на годината. Най-подходящо време за набелязване на задачите за новата 2018г. Тук доста ще помогне и Козирог – знакът на мъдрото управление, упоритостта и дълготрайните проекти. Добре е да се направи обред за осъществяване на желанията, който ще усили и ще подкрепи осъществяването на новите планове.

Съединението на Слънце и Луна на 26 градуса в Козирог образува съразмерен аспект с Марс и Юпитер в Скорпион, което ще е още един мощен галактически подтик за всички нови хрумвания. Тук съдружници ще бъдат планетата на разширението – Юпитер и Марс – планетата на силата и гения. Синергичното деяние сред тези две планети зарежда с възторг и оказва помощ да се разкрият геният и заложбите. Подкрепа ще има и от практичния Козирог, който ще демонстрира посоката на деяние и оказва помощ да се избере вярната тактика. Практичност и възторг – отлична композиция, помагаща на фантазиите да се осъществят в действителността. Всичко безусловно ще се случи, само че не на часа, а в един рационален период. Всичко, което ще бъде запланувано в течение на две седмици след Новолунието на 17 януари, ще донесе своите плодове след 6 и половина месеца, по време на новолунието през юни 2018 година

Големите промени са към този момент в ход и би трябвало да се оглеждаме, с цел да забележим тяхното доближаване. Новата Луна приканва да се вършат проекти за бъдещото. Добре е да създадем обред за осъществяване на желанията. Повече можете да прочетете ТУК.

Звездната карта ни дава информация за мощен космически подтик, който ще ни зареди с нови хрумвания с изключително мощен заряд. Ентусиазмът също ще е много на високо равнище. Ситуацията ще благоприятства осъществяването на фантазиите ни. Всичко има огромен късмет да се случи, само че несъмнено – не незабавно, а в един рационален период.

Пожеланията могат да бъдат направени в границите на първите 8 чàса след Новолунието и да се напишат на лист хартия и да си ги пресъздаваме.

Как може да стане това: напишете желанието си до 8 чàса от точния миг на Новолунието. Напишете желанието на ръка, целесъобразно е да се написа с червен химикал и да го държите покрай себе си.

Новолунието е в действителност един невероятен ден! Един вълшебен ден!

Това е една неповторима техника за сбъдване на стремежи. Нашите мисли са сила – сила, с която можем да реализираме доста. Можем да повлияем на доста неща, протичащи се в живота ни. Защото може да има такива, които са предначертани и предопределени, само че има и неща, които могат да бъдат изменени от нас, от нашите мисли, от нашите дейности. А точно тук се включва мощно правото ни на избор, на нашата свободна воля.

Ние заявяваме и демонстрираме, от какво имаме потребност и го пускаме в пространството. А то след това ни го дава, чува нашите стремежи и молби. Затова се споделя още – искай, с цел да ти се даде!

Новолунието е един доста специфичен миг, през който в случай че насочим мислите си в вярната посока и повярваме мощно, от цялото си сърце и душа, нашите стремежи ще се станат действителност. Това е един магически момент, в който стават чудеса!

Вземете този миг и се обърнете към Вселената за помощ!

Останете сами със себе си, с вашата фантазия с вашето предпочитание. Затворете очи и си представете, че това което желаете, към този момент е реалност, осъществено е. Усетете възприятията и страстите, които ви обгръщат от сбъдването му. Вижте се в профил в тази ваша визуализация. Но вярвайте и искайте това мощно и неистово. Не се съмнявайте и грам, че няма да се случи.

Изключително значимо изискване е вашето предпочитание да бъде обвързвано и да визира единствено и само вас самите, а да не касае други хора! Ако си мислите, че можете да повлияете на другите, доста се заблуждавате. Не би трябвало да се пробвате да влияете на други хора, тъй като нищо няма да постигнете.

Какви тематики можем да засегнем на това НОВОЛУНИЕ в КОЗИРОГ?

Самодисциплина
Компетентност
Имидж
Амбиция
Професия
Работа
Реализация
Отговорност
Сигурност
Истина
Цели
Успех и Признание
Управление
Време
Разумни решения
Как да формулираме своите стремежи:

„ Благодаря за това, че имам опцията да се развъртвам и да реализирам триумфи в своята специалност. “

„ Благодаря за това, че имам силата и упоритостта да ходя напред в работата си. “

„ Благодаря за това, че имам триумф и получавам своето самопризнание за това. “

„ Благодаря за това, че разбрах Истината и тя постоянно спечелва. “

„ Благодаря за това, че се усещам доста виновен за всички свои поети задължения и към хората към мен! “

„ Благодаря за това, че намирам, виждам и имам в живота си сигурност. “

„ Благодаря за това, че съм се осъществил в специалността си. “

С доста обич:

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР