Новолунието на 19 октомври 2017г. ще настъпи в 22:13 часа.Съединението

...
Новолунието на 19 октомври 2017г. ще настъпи в 22:13 часа.Съединението
Коментари Харесай

Новолуние във Везни- знака на взаимоотношенията и любовта

Новолунието на 19 октомври 2017г. ще настъпи в 22:13 часа.

Съединението на Слънцето и Луната във Везни ще ни помогне да забележим всички нюанси в нашите връзки, както настоятелен, по този начин и персонални.

Започва нов лунен цикъл, който ще се характеризира с раздвижване и блян към обновяване. Чувствата ще се ръководят от подсъзнателните сили.

Новолунието във Везни е удобно време за начало на нов любовен разказ или да се премине на ново равнище на връзката, в случай че тя е по-отдавна. Времето е уместно да изслушваме колегата си и да се вслушваме в неговите думи. Не подценявайте непознатото мнение, разгледайте всички нюанси и по този метод ще съумеете да възстановите салдото във връзката.

Дипломатичността, притежавана от Везните, разрешава да се оправим с всички проблеми по един ослепителен метод. Ще намираме решения на зародилите въпроси доста по-лесно и ще ни помогне да разберем, че мирното позволение на казуса е за предпочитане пред борбата. Ако се концентрирайте да разберете какво мислят за Вас другите хора, то това ще Ви помогне да опознаете себе си доста по-добре и да видите себе си от разнообразни страни.

Уран – планетата, която свързваме с непредвиденото, изненадващото и непланираното, прави съпротива с Новолунието, по тази причина някои от нас може да бъдат сюрпризирани прелестно или неприятно в областта на любовните си връзки и връзки. Но не се плашете, приемете всичко и не се бунтувайте, а изчакайте да видите следствията, които ще донесе всичко това. Всяко нещо в живота не е инцидентно, има някаква цел, която разбираме на по-късен стадий и даже след време се радваме, че се е случило. Така, че умерено се насладете на живота и на Любовта!

Новолунието е в действителност един невероятен ден! Един вълшебен ден!

Това е една неповторима техника за сбъдване на стремежи. Нашите мисли са сила – сила, с която можем да реализираме доста. Можем да повлияем на доста неща, протичащи се в живота ни. Защото може да има такива, които са предначертани и предопределени, само че има и неща, които могат да бъдат изменени от нас, от нашите мисли, от нашите дейности. А точно тук се включва мощно правото ни на избор, на нашата свободна воля.

Ние предявяваме и демонстрираме, от какво имаме потребност и го пускаме в пространството. А то след това ни го дава, чува нашите стремежи и молби. Затова се споделя още – искай, с цел да ти се даде!

Новолунието е един доста специфичен миг, през който в случай че насочим мислите си в вярната посока и повярваме мощно, от цялото си сърце и душа, нашите стремежи ще се станат действителност. Това е един магически момент, в който стават чудеса!

Вземете този миг и се обърнете към Вселената за помощ!

Останете сами със себе си, с вашата фантазия с вашето предпочитание. Затворете очи и си представете, че това което желаете, към този момент е реалност, осъществено е. Усетете възприятията и страстите, които ви обгръщат от сбъдването му. Вижте се в профил в тази ваша визуализация. Но вярвайте и искайте това мощно и неистово. Не се съмнявайте и грам, че няма да се случи.

Предупреждавам, че желанията не могат да се сбъдват в рамките единствено на един лунен цикъл – 29,5 денонощия, а е допустимо да им би трябвало повече време в идващите месеци. Но всичко зависи от нас и от нашата религия, от нашето предпочитание, какъв брой мощно го желаеме и се борим за него. Пожеланията могат да бъдат направени в границите на първите 8 чàса след Новолунието и да се напишат на лист хартия и да си ги пресъздаваме.

Как може да стане това: напишете желанието си до 8 чàса от точния миг на Новолунието. Напишете желанието на ръка, целесъобразно е да се написа с червен химикал и да го държите покрай себе си.

Изключително значимо изискване е вашето предпочитание да бъде обвързвано и да визира единствено и само вас самите, а да не касае други хора! Ако си мислите, че можете да повлияете на другите, доста се заблуждавате. Не би трябвало да се пробвате да влияете на други хора, тъй като нищо няма да постигнете.

Какви тематики можем да засегнем на това НОВОЛУНИЕ във ВЕЗНИ?

Партньорства
Споразумения
Баланс
Преговори
Подкрепа
Хармония
Сътрудничество
Взаимоотношения
Дипломация
Мода
Красота
Изкуство
Елегантност
Как да формулираме своите стремежи:

„ Благодаря за това, че имам едни прелестни взаимоотношения със всички от моето семейство. “

„ Благодаря, че имам едни чудесни взаимоотношения с всички хора към мен. “

„ Благодаря, че имам мечтаните съглашения с точните хора и сътрудници, които ме водят в вярната тенденция. “

„ Благодаря, че съм доста добър помощник и постоянно мога да намеря заслужен метод за водене на всевъзможен тип договаряния! “

„ Благодаря, че владея дипломатични качества, които ми оказват помощ в по- нататъшните ми договаряния. “

„ Благодаря, че в живота си имам всичко красиво, на което мога да се насладя. “

„ Благодаря, че мога да имам и да усещам баланс и естетика във всяко едно отношение и сфера от живота си. “

С доста Любов:

Ивелина Рускова, астролог

За Индивидуални Астрологични съвещания:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР