Новолунието е време за подмладяване и проявление. Ако имате липса

...
Новолунието е време за подмладяване и проявление. Ако имате липса
Коментари Харесай

Новолунието във Везни ни предизвиква да се вгледаме в собствените си желания и нужди: какво да очаква всяка зодия

Новолунието е време за подмладяване и проявяване. Ако имате липса в живота си, в този момент е моментът, в който колективът ще работи, с цел да я запълни. Независимо дали става въпрос за нов опит, човек или облага, ние би трябвало да създадем място за нови инициативи и опити по време на новолуние. Имайте поради, че всички сме неопитни, когато започваме нещо ново, тъй че не се опасявайте да експериментирате.

Новолунието във Везни на 26 септември в 00:54 ч. бележи средата на лунната година. Везни е съществен въздушен знак, показан от везните на справедливостта. Това новолуние подтиква към мисли по отношение на това по какъв начин изразявате любовните си страсти.

Везните се свързват с равенството и праведността. Обмисляли ли сте по какъв начин се държите, когато желаете да отбраните себе си и приятелите си? Когато се опитваме да защитим себе си и другите, може да не действаме идеално и даже е по-малко евентуално да видим това незабавно. Благородно е да изразим предпочитание да подкрепим хората, за които доста държим, а самосъхранението е също толкоз прелестно.

Управлението на вашите страсти, фантазии, очаквания и стремежи става доста по-достъпно, когато си спомните, че не сте сами. Като обществени същества, ние процъфтяваме, когато развиваме взаимоотношения с другите. Докато растете, вие се възползвате от това да се обграждате с хора, които също оказват помощ на вашето персонално развиване. Уверете се, че не се сравнявате незаслужено с хората към вас или не пренебрегвате да признаете възприятията на безпокойствие, когато зародят.

Ето какво да очаквате от новолунието във Везни през днешния ден съгласно зодията си:
 Какво да чака всяка зодия от новолунието във Везни  Какво да чака всяка зодия от новолунието във Везни  Какво да чака всяка зодия от новолунието във Везни  Какво да чака всяка зодия от новолунието във Везни
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР