Новоквалифицирана въздушна стюардеса, уловена да превишава скорост със 150 мили

...
Новоквалифицирана въздушна стюардеса, уловена да превишава скорост със 150 мили
Коментари Харесай

Новоквалифицирана въздушна стюардеса, уловена да кара с превишена скорост от 150 мили в час в Range Rover Sport, избяга от забраната за движение по пътищата

Новоквалифицирана въздушна стюардеса, уловена да надвишава скорост със 150 благи в час, избегна шестмесечна възбрана за придвижване по пътищата, откакто се разплака в правосъдна зала.

‌Джесика Литълбой беше показана на 53 благи в час в зона от 30 благи в час, когато караше 3-литров автомобил чартърен за £90 000 по платно с две платна към болничното заведение, с цел да вземе гаджето си. По това време 24-годишната, която работи за Jet2, към този момент имаше шест точки в лиценза си, откакто беше хваната да употребява мобилния си телефон през 2021 година Тя беше изправена пред възбрана според процедурата за преустановяване.

‌Но в магистратите на Wirral в Чешир, Littleboy of Merseyside плачеше, до момента в който разказваше по какъв начин възбраната за шофиране би поставила завършек на „ работата, в случай че мечтае “ с бюджетната самолетна компания, защото трябваше да кара до летището, с цел да хване ранните утринни полети.

‌JPs се съгласиха да не следват насоките за присъди и й дадоха 14-дневна дисквалификация, предлагайки да вземе такси за ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР