Новокоронованият олимпийски шампион Ноа Лайлс разкри, че смята, че Кишайн

...
Новокоронованият олимпийски шампион Ноа Лайлс разкри, че смята, че Кишайн
Коментари Харесай

Олимпийският шампион на 100 метра Ноа Лайлс се опасяваше, че фотофинишът е бил против него

Новокоронованият олимпийски първенец Ноа Лайлс разкри, че счита, че Кишайн Томпсън от Ямайка го е победил на 100 метра злато след техния фотофиниш в Париж.

Всеки жител на 80 000-местния Стад дьо Франс като че ли въздъхна незабавно, преди да избухне плач, когато името на 27-годишния американец се появи първо на екрана, след което беше оповестено на стадиона за победител единствено с пет хилядни от секунда, с печелившо време от 9.79.784 секунди.

27-годишният удари камбаната на успеха мъчно, приключен факт, откакто се зае да позволи дебата за „ най-бързия човек “ един път вечно в Франция.

Лайлс, чийто съотборник от Съединени американски щати Фред Керли взе бронз, сподели: „ Знаех, че когато пристигна времето, да бъда можех да кажа „ това е финалът, тук би трябвало да го събера “, щях да го направя.

„ Мислех, че (Томпсън) го получи най-после. Отидох при него по-късно, до момента в който чакахме, и даже споделих „ Мисля, че имаш това, добре “, а по-късно името ми изскочи и аз си споделих „ о, боже мой, необикновен съм “.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР