Новоизлюпените риалити звезди от Ергенът“ започнаха да осребряват своята известност

...
Новоизлюпените риалити звезди от Ергенът“ започнаха да осребряват своята известност
Коментари Харесай

Гореща клюка обикаля нета: Тунинговани бръмчалки от „Ергенът“ налазили богати съпрузи?

Новоизлюпените риалити звезди от „ Ергенът “ започнаха да осребряват своята популярност и към този момент крадат богатите на мъже на своите колежки по популярност.

Най-горещите изневери в родното светско пространство остават такива не повече от месец. Напоследък сред българските звезди се оформят толкоз комплицирани многоъгълници, че и най-печеният ВИП хроникьор едвам съумява да им хване края.

И това си има пояснение, тъй като героите в тези love-сторита са му „ отпуснали края " като за международно.

Има обаче критерии за изневери, на които нашенските хай персонажи в никакъв случай не изневеряват - благосъстояние и известност. Визията остава доста значима, само че дебелият портфейл е универсалният филтър.

Не прави изключение от тези правила и скандалната участничка от „ Ергенът " Габриела .

Риалити звездата с язвителен език се е прицелила в милионерския правоприемник Християн Гущеров , който обаче е женен за плеймейтката Светлана Гущерова, а тази година им се роди и трета рожба. Това въобще не смущава Габи, която разгласи, че се готви за висок скок в леглото му.

Другата нашумяла от „ Ергенът “ Дениз Хайрула , открадна неотдавна брачна половинка на фолкпевицата Дебора - Стоян Стоянов . Според светската клевета двамата са дружно от повече от година, макар че Дениз продължава да се показва за свободна жена. Като оставим иронията настрани, тази позиция май е идеалната визитка за всички разбивачки на мъжки сърца.

В профила на Дениз в обществените мрежи обаче няма нито една фотография на някогашния на Дебора. Плеймейтката освен че не парадира с връзката си със Стоян Дебелия, както е прякорът му, а даже твърди, че въобще не го познава. Но пък на инстаграм страницата на Стоян е цялостно с всевъзможни негови снимки с миската. Бизнесменът очевидно е горделив с новото си завладяване и го обявява във всички свои социалки.

Говори се, че Стоянов се хвалел пред познати, че към този момент бил направил дете на Дениз и скоро щял да става татко за повторно. Като доказателство за мощна обич ексмъжът на Дебора кръстил новата си механа на новата си възлюбена. Тя пък на собствен ред провежда шумно празненство за откриването, на което участваха куп герои от клюкарските летописи, написа " Телеграф ".

Според хора от шоубизнеса Стоян Стоянов буен от обвиняванията на Дебора , която в едно риалити се оплака, че й посягал, по тази причина Стоянов решил да я зареже и да се залюби с друга хубавелка.

При Джулиана Гани и Илиян Найденов всичко е по този начин объркано, че нишката кой на кого поставя рога се гyби. Първоначално Джулката атакува Илиян, че имал сексафера със студентка. После той пусна записи, на които се чуваше по какъв начин Гани се фука с любовните си случки. Кой от двамата е дал старт на забежките настрана, надали ще се разбере, само че обстоятелствата остават обстоятелства.

През пролетта Андреа даде всичко от себе си да направи раздялата си с Кубрат Пулев скандална на макс. Певицата упрекна първенеца в поредност изневери и напълно като на съд показа доказателства за това. Според тях Кобрата е купил парцел на новата годеница на сърцето си. Окончателният разпад на емблематичната им връзка се случи преди време, само че неотдавна Андреа още веднъж изригна. Тя замери в общественото пространство някогашния си сътрудник с изказванието, че е станал скрито татко, а майката на децата му е негова отдавнашна държанка.

След следващата обилна женитба на ексфутболиста Благо Георгиев - Джизъса заплетеният му съкровен живот още веднъж блесна в светлината на медийните прожектори. Джизъса първо кръшна на Христина Витанова, и то до момента в който тя беше бременна с второто им дете. После отпраши за Русия, където се ожени за татарката Есмер.

Няма изясненост какво тъкмо се е случило сред съпрузите, само че Благой евентуално е сгазил още веднъж лука, тъй като не е стъпвал при третото си дете от години. По едно време даже се твърдеше, че бащата на Есмер, който е олигарх, бил твърдо решен да отмъсти за поруганата чест на щерка си.

За край вместо корона, Благо постави рога и на русата главица на Златка Райкова, която също го подари с продължение на генетичния му материал под формата на наследник Благой младши.

В последна сметка по този начин и не излиза наяве, кой е лудия и кой подава баницата в тези комплицирани взаимоотношения с мирис на сласт и омазани с лубрикант банкноти...
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР