Дъщерята на Ненчо Балабанов е негово копие, пролича от скорошни

...
Дъщерята на Ненчо Балабанов е негово копие, пролича от скорошни
Коментари Харесай

Дъщерята на Ненчо Балабанов е негово копие


Дъщерята на Ненчо Балабанов е негово копие, пролича от скорошни фотоси, написа Минаха години. Актьорът, който е водещ на предаването Сделка или не, декларира: „ Семейството е всичко “. И се хвали със фотоси, на които Алина фактически е одрала кожата му.  

За първи път Ненчо, който има и пораснал наследник Богомил от първия си брак, сподели щерка си на 1 юни. Малката Алина се роди в края на 2023 година и е плод на любовта на артиста с втората му брачна половинка Катрин Русева. Двамата се срещат преди Коледа през 2021 година Две седмици, откакто почнали да излизат, Ненчо изискал да се запознае с татко й, тъй като схванал, че е роден на 17 април и също е зодия Овен.

Ненчо е предложил брак на Катрин по време на отмора в Гърция. Той задал значимия въпрос последната вечер, до момента в който вечеряли в ресторант на морския бряг. Дал кутийката с пръстена на сервитьора и го помолил да я постави в чинията сред десертите. После изискал да снима и видео и тогава паднал на колене пред смаяната си половинка, а тя споделила „ Да “ без съмнение. Последвали бурни овации от прилежащите маси, на които се оказало, че седят българи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР