Новоизбраният вътрешен министър Младен Маринов обяви, че не е говорил

...
Новоизбраният вътрешен министър Младен Маринов обяви, че не е говорил
Коментари Харесай

Маринов все още се оглежда за нов главсек на МВР

Новоизбраният вътрешен министър Младен Маринов разгласи, че не е приказвал с съответен човек за поста на основен секретар.
"Сондирал съм отзиви. Но има служба заместник-главен секретар. В момента той извършва функционалностите на основен секретар. Това е Георги Арабаджиев ", разгласи той пред Нова тв.
"Притесняват ме огромните упования, които ме карат да се активизирам и да се покажа във върхова форма. Надявам се и в този момент да е по този начин. Но като знам с какъв екип работя сега, имам убеденост да продължа ", призна Маринов в първия си ден на висшия държавен пост.
"Семейството ми постоянно ме е разбирало. Имам щерка на 23 години и наследник, който след няколко дни ще навърши 18 години. Добри деца са ", добави той.
В четвъртък президентът Румен Радев насочи рецензии към номинацията на Маринов за министър с думите: "Просто е парадоксално: Премиерът маха министър на вътрешните работи поради мърлявата работа на полицията, както той се изрази. А по закон тази мърлява работа се възнамерява, провежда, управлява и управлява от основния секретар на Министерство на вътрешните работи, който пък надлежно, поради тази мърлява работа, се предлага за министър. Аз не го разбирам това ".
Днес Маринов разяснява това изявление по този начин: "Всеки има право на мнение и на оценка. Но аз стъпвам на обстоятелствата ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР