Новоизбраният председател на 48-то Народно събрание Вежди Рашидов Вежди Рашидов

...
Новоизбраният председател на 48-то Народно събрание Вежди Рашидов Вежди Рашидов
Коментари Харесай

Вежди Рашидов разказа какво е рисувал днес в НС- полегнали христосчета

Новоизбраният ръководител на 48-то Народно заседание Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко разяснява пред медиите за какво се съгласи да застане отпред на Народното събрание.

Той подсети на публицистите какъв брой значими въпроси има за решение, съобщи кореспондент на.

„ В името на хората одобрих да бъда ръководител на Народно събрание “, изясни още веднъж Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко.

Относно защитата на НСО и дали ще му тежи, той съобщи, че тя е част от българските закони и подсети на всички, че момчетата са симпатични.

„ Искам да видя бъдещето на българската страна. Както споделих и през днешния ден – тук ще е гробът ми. Искам да видя България да вдигне главата си, тъй като в този момент рецесията е изпусната “, съобщи Рашидов в коридорите на Народното събрание.

Той описа на публицистите, че скоро като е бил в Гърция е срещнал единствено усмихнати хора, тъй като им е омръзнало от положението на страната  - тя е в криза.

На въпрос какво е рисувал, до момента в който е бил на председателския стол, Рашидов изясни, че е изразявал положението си и малко полегнали христосчета е нарисувал.

За връзките си с Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г той сподели, че не се е карал с него, малко му се е сърдил и толкоз. Според Рашидов самият Борисов не би трябвало да бъде поучавам за нещо, тъй като не е бебе.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР