Новоизбраният градоначалник на Пазарджик - Петър Куленски, шашна с изнесена

...
Новоизбраният градоначалник на Пазарджик - Петър Куленски, шашна с изнесена
Коментари Харесай

Новоизбраният кмет на Пазарджик: Единственият областен център сме, който няма и една камера

Новоизбраният градоначалник на Пазарджик - Петър Куленски, шашна с изнесена информация, че градът е единственият регионален с НУЛА общински камери за видеонаблюдение. Кметът от ПП-ДБ уточни значими акценти за развиването на Пазарджик:

Важни акценти за Пазарджик!

От през днешния ден, децата на футболния Хебър още веднъж могат да разчитат на автобусен транспорт за своите мачове. Реагирахме мигновено след подадени сигнали за преустановяване на проведения превоз. Спокойствието на децата и качеството на техните спортни и просветителни занимания е приоритет за нас и ние ще продължим с ограниченията, посредством които да създадем по-добра среда за тях.

След извършена среща с шефа на ОДМВР Даниел Луков бях осведомен, че Пазарджик е единственият регионален град в България с НУЛА общински камери за видеонаблюдение (за съпоставяне в общ. Септември има цели 47 такива). Това е изрично неприемливо и незабавно след встъпването в служба ще стартираме процедура за придобиване и разполагане на първите камери за видеонаблюдение, които да подобрят пътната сигурност и да допринесат за предотвратяването и разкриването на разнообразни закононарушения.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР